Alles wat u wilde weten over “energie opwekken en besparen”

flyer-energieLeefbaar Asten organiseert in samenwerking met Energy Port Peelland op dinsdag 10 februari een informatiebijeenkomst over “energie opwekken en besparen”. Deze “energieke” bijeenkomst is voor zowel particulieren als bedrijven en vindt plaats in De Klepel in Asten van 20.00-21.30u.

Doel bijeenkomst:

Die avond leert u alles over energie opwekken en besparen en over duurzame energiebronnen. U hoort ook hoe de zogenaamde “energiescan” werkt, waarmee u kunt achterhalen hoe energiezuinig uw woning eigenlijk is. Bovendien leert u wat u er aan kunt doen om deze nóg energiezuiniger te maken. Kortom, het bruist er van de energie!

Tijdens de avond zullen een aantal werkgroepen van “Energyport Peelland” een korte inleiding geven waarna u alle vragen over energie kunt stellen. In de zaal zijn stands met deskundigen aanwezig met wie u in gesprek kunt gaan.

Energyport Peelland (EPP)

EPP is een coöperatie zonder winstdoelstelling. Het uiteindelijk doel is energieneutraliteit voor Peelland te helpen bewerkstelligen door enerzijds energiebesparing en anderzijds eigen groene energie produceren.

EPP werkt uitsluitend met vrijwilligers, die in verschillende werkgroepen actief zijn voor het verwezenlijken van de genoemde doelen, waaronder ook het planmatig (aspirant)leden ondersteunen bij het realiseren van hun individuele doelen, zoals energiebesparing en het produceren van groene energie. EPP heeft afspraken met erkende en betrouwbare bedrijven in de regio, die desgewenst concrete offertes aan belangstellenden kunnen aanbieden.

Leefbaar Asten

Leefbaar Asten is een politieke partij die “energie” en “ duurzaamheid” belangrijk vindt. Wij zijn ervan overtuigd dat ondernemingen die energiezuinig en koolstofarm produceren, materialen hergebruiken en een gesloten kringloop nastreven, de bedrijven van de toekomst zijn. Wij willen ruim baan geven aan groene groei in het bedrijfsleven en particuliere initiatieven ondersteunen. Een groei die ons een nieuwe, duurzame, welvaart brengt.

In het programma van Leefbaar Asten (zie www.leefbaarasten.nl) vindt u hier meer informatie over.

Leefbaar Asten is uiteraard geen energiebedrijf maar wel een energieke partij. Wij bezoeken regelmatig ondernemers en particulieren buiten verkiezingstijd.

Wilt u ook weten hoe u geld kunt besparen met energie? Dan zien wij u graag op dinsdag 10 februari om 20.00u in de Klepel. De avond zal ongeveer tot 21.30u duren.


Wat is actueel


background image