Een nieuwjaar met een nieuw bestuurslid

marcelHet nieuwe jaar begint goed. Marcel Boons stelt zich beschikbaar als nieuw bestuurslid van Leefbaar Asten en wordt met applaus ontvangen!

Beroepsmatig legt Marcel zich toe op het aanbrengen van blijvende veranderingen in een bedrijf, als interim manager, adviseur of persoonlijke coach.

“Ik vind het belangrijk om me in te zetten voor de lokale belangen. In Leefbaar Asten vond ik een politieke partij waar ik een bijdrage kan leveren. Daarnaast bestaat Leefbaar Asten uit een groep betrokken mensen, waar ik me prima thuis voel. ”

Het applaus klonk tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Leefbaar Asten waar voorafgaand aan een gezellig samenzijn eerst vergaderd werd. Elly Smits opende deze vergadering door alle aanwezigen en alle anderen leden én hun huisgenoten, namens bestuur en fractie, de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar toe te wensen.

Ondanks het niet aanwezig kunnen zijn van een aantal leden, zo toch weer een goede start van een jaar waarin ook uw stem wordt gehoord!background image