John van Oosterhout

  • Leeftijd: 38
  • Burgerlijke staat: Gehuwd
  • Beroep: Senior medewerker Vergunningen & Toezicht (Gemeente Gemert-Bakel)
  • Verenigingen: Korfbalvereniging Klimop, Tennisvereniging ‘t Root, Leefbaar Asten

Na het behalen van mijn Havodiploma ben ik Bouwkunde gaan studeren aan de Hogeschool Midden-Brabant in Tilburg. Na het voltooien van deze opleiding heb ik ook de opleiding  Vastgoed en Makelaardij in Eindhoven afgerond.

Vanaf 2006 ben ik werkzaam bij gemeente Gemert-Bakel. In het begin waren mijn taken met name gericht op het verlenen van vergunningen, later ook op ruimtelijke procedures en vraagstukken. Door deze werkzaamheden ben ik me ook in mijn eigen omgeving gaan interesseren  in deze onderwerpen. In 2012 ben ik door Leefbaar Asten gevraagd mee te praten over alle raadsstukken met betrekking tot de Commissie Ruimte. Een prima gelegenheid om mijn interesse in de omgeving in de praktijk te brengen. Elke maand worden de voorliggende raadsstukken besproken in onze achterbanvergadering. De achterbanvergaderingen heb ik als heel positief ervaren, omdat in deze vergaderingen naar iedereen wordt geluisterd. Zodra eenieder de gelegenheid heeft gekregen een mening te geven, wordt er vervolgens zorgvuldig een standpunt ingenomen.

In mijn vrije tijd geef ik training aan een jeugdteam van korfbalvereniging Klimop, waar ik vanaf mijn 5e jaar lid van ben. Daarnaast train ik zelf nog 1x in de week om zo een beetje in conditie te blijven. Ook ben ik lid van tennisverenging ‘t Root. Hier ben ik in de zomer 1x in de week op het tennisveld te vinden.


background image