Rudi Schleedoorn

Functie: commissielid Ruimte


Rudi Schleedoorn

  • Leeftijd: 57
  • Burgerlijke staat: Gehuwd
  • Beroep: Senior adviseur JS Consultancy
  • Verenigingen: Leefbaar Asten

Ik ben getrouwd met Marion en vader van twee studerende kinderen, Rowan en Roy. We wonen sinds 1995 aan de Iepelaar 65 in Asten, ook wel bekend als plan Hemelberg. Marion en ik komen uit Gelderland, maar voelen ons na ruim 22 jaar echte “Brabo’s”.

Ik ben vanaf 2009 politiek actief geworden voor Leefbaar Asten. Waarom voor Leefbaar Asten?

Ik heb als ambtenaar gewerkt voor de gemeente Asten en had veel te maken met het locale bestuur. Meestal verlopen de contacten via de dagelijks bestuurders (wethouders) maar ook met raadsleden heb je contact. Sommige raadsleden doen dat actief door contact te zoeken  met ambtenaren over inhoudelijke onderwerpen. Zodoende zijn zij beter geïnformeerd en voorbereid voor een commissie- of raadsvergadering. Voor een ambtenaar is dat ook fijn omdat je vanuit je professie informatie kunt geven maar zeker zo belangrijk, een commissie- of raadslid krijgt informatie uit de eerste hand en kan daar haar/zijn voordeel mee doen.

Ik heb gemerkt dat Leefbaar Asten zich altijd goed laat informeren en daarnaast ook verstandige besluiten neemt die goed zijn voor onze gemeenschap. Kort en goed, ik voelde en voel me thuis bij Leefbaar Asten.

Inmiddels ben ik 4 jaar actief geweest als commissielid voor de commissie Ruimte en wil hier graag mee verder gaan. We hebben een mooi team (fractie ) en een betrokken achterban. De input die mensen leveren op onderwerpen houdt ons scherp.

Momenteel werk ik als senior adviseur bij JS Consultancy in Den Bosch. Wij richten ons vooral op de gemeentelijke overheid en proberen maatwerk te leveren als het gaat om (interim) werkzaamheden. Voor mij betekent dat leiding geven aan teams die zich bezig houden met de openbare ruimte of aan de slag als beleidsadviseur groen.


background image