NL Doet 2017: Leefbaar Asten in actie bij Tweedelig.

Ieder jaar doen vrijwilligers van Leefbaar mee aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NL Doet. Editie 2017 stond in het teken van een aantal klussen bij Tweedelig aan het Zagershof in Asten. Bij Tweedelig woont een gevarieerde groep fijne mensen samen, die ieder hun eigen zorgbehoefte hebben.

Samen met de bewoners hebben vrijwilligers van Leefbaar Asten op zaterdag 11 maart 2017 hard gewerkt aan het poetsen van fietsen, het opruimen en schoonmaken van fietsenhof en tuinmeubilair en het schrobben van buitentegels. Tussen de klussen door was er ook tijd om lekker te kletsen en hebben we genoten van een lekkere kop chocomel met (voor de liefhebbers) slagroom. De dag hebben we gezamelijk afgesloten met een heerlijke maaltijd van de zelfgemaakte overheerlijke pannenkoeken.

We willen de bewoners Bart, Bas, Carole, Dion, Frank, Greetje, Karin, Linda, Maarten, Petra, Rijohnne en Sandra bedanken voor de geweldige dag. In het bijzonder willen we ook Marjan en Liesbeth (ouders van bewoners) bedanken voor de goede organisatie.

Meer informatie over Stichting Tweedelig kunt u hier vinden.

 background image