Op stap met burgemeester Vos

Na een plezierige start op het gemeentehuis waarin Ben Martens en Wilma van Helmond burgemeester vertelden over de geschiedenis van onze partij, togen we op de fiets om aan de hand van markante punten uitleg te geven over zaken en dilemma’s .

Na een plezierige start op het gemeentehuis waarin Ben Martens en Wilma van Helmond burgemeester vertelden over de geschiedenis van onze partij, togen we op de fiets om aan de hand van markante punten uitleg te geven over zaken en dilemma’s die op dit moment actueel zijn.

Zo bespraken we  de merkwaardige ligging van BetonCentrale Someren op Astens grondgebied, stopten we bij het museum voor een korte toelichting,  fietsten we over het Binnenhof (onbekend stukje voor de burgemeester), langs de molen naar de historische muur met de muurbeplanting bij de Protestanse kerk.

Bij de Deken  van Houtschool stopten we om te bespreken wat  de plaats van een nieuwe school zou moeten zijn en we onderstreepten hoe belangrijk het is dat de wijk opgeknapt gaat worden. Vervolgens fietsten we naar de Schop, we zijn trots op deze voorziening en bespraken daar ook waarom we de platanen daar behouden willen zien. Helaas was de wind guur en de tijd toen al om. En lukte het niet om nog meer markante plekken van Asten te laten zien.

We sloten deze morgen af met een lekkere lunch bij Downies en Brownies. Zowel de fractie als burgemeester waren tevreden over deze morgen. De burgemeester gaf aan dat hij de mensen in onze partij beter had leren en ook onze standpunten nu beter kon plaatsen.background image